Sposób przygotowania

Żelatynę namoczyć w zimnej wodzie.Czekoladę rozpuścić.Jaja,2,5 łyżki cukru i cukier waniliowy utrzeć na puszystą masę.Dodać czekoladę.Żelatynę zmieszać z kremem czekoladowym.Ubić prawie całą śmietankę i również dodać.Wiórki kokosowe podrumienić na patelni bez tłuszczu.Ubić resztę śmietanki z resztą cukru.Ozdobić nią krem w fantazyjne kleksy.Posypać wiórkami.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    no to zapowiada się bardzo słodko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super sprawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    mniam mniam
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    poezja smaku
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Wyjątkowo smaczny! Mniam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszności
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    super przepis!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !