Sposób przygotowania

• marchew obieramy,
• marchew i cukinie kroimy w długie paseczki obieraczką do warzyw,
• ser kroimy w cienkie paseczki,
• w garnku do gotowania na parze gotujemy przez 10 min rybę i warzywa,
• na talerzu układamy rybę, polewamy oliwą,
• na nią kładziemy warzywa, listki ziół, ser,
• posypujemy potrawę pestkami dyni i polewamy kilkoma kroplami oliwy

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Lubię flądrę, pięknie Twoje danie wygląda!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Takie to ładne i kolorowe aż ślinka cieknie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    cudownie to wygląda!
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    U Marty zawsze zdrowo,pysznie i kolorowo.
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Prezentuje się niezwykle kolorowo i apetycznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !