Sposób przygotowania

Pieczarki pokrój w plasterki. Makaron ugotuj wg przepisu na opakowaniu. Na patelni rozgrzej oliwę, usmaż wyciśnięty czosnek z pieczarkami – duś wszystko przez ok. 15 min. Dodaj śmietankę i starty ser. Wszystko chwilkę podgrzej na małym ogniu. Dodaj sól i pieprz. Wymieszaj z wcześniej ugotowanym makaronem, polej oliwą, posyp oregano.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    z pieczarkami nie robiłam-super
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pewnie pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    tak nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !