Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Budyń czekoladowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mleko 500 ml
cukier 3 łyżki
mąka ziemniaczana 2 łyżki
kakao 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Budyń czekoladowy

Z mleka odlac pół szklanki, reszte zagotować.
Makę i kakao, oraz cukier rozmieszać w pozostałym mleku,wlac do gorącego i intensywnie mieszać

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak