Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Croissant z serem i szynką

3.0
(17)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opak
ser 10 plasterków
szynka 10 plasterków
mleko
ketchup

Przepis i sposób przygotowania na: Croissant z serem i szynką

Z ciasta francuskiego wykrawamy trójkąty. Układamy plasterek sera i szynki. Zwijamy w rogalika. Smarujemy wierzch mlekiem. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy w temp 200 stopni przez ok 25-30 min. Podajemy z ketchupem lub innym sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Karolcia12 26.09.2011 14:27
pyszne
Anita21 14.06.2011 09:56
pomysł warty polecenia
cukiereczek 11.06.2011 08:17
wspaniałe
madi356 27.03.2011 14:48
pycha
ewasylwia 18.03.2011 10:43
super przekąska
Misiek1 18.03.2011 10:19
Super pomysł!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak