Sposób przygotowania

Z ciasta francuskiego wykrawamy trójkąty. Układamy plasterek sera i szynki. Zwijamy w rogalika. Smarujemy wierzch mlekiem. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy w temp 200 stopni przez ok 25-30 min. Podajemy z ketchupem lub innym sosem.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Super pomysł!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    super przekąska
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wspaniałe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anita21

    pomysł warty polecenia
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !