Sposób przygotowania

Pangę rozmrozić, skropić sokiem z cytryny a następnie usmażyć. Pieczarki pokroić w średnią kostkę i zmieszać z pokrojoną w piórka cebulą, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Przygotować sos: śmietanę zmieszać z 2 łyżkami mąki i dobrze wymieszać. W naczyniu żaroodpornym układać warstwami: ryba, pieczarki z cebulką, sos śmietanowy. Piec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni około 15 minut. Podawać na ciepło.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    w tej postaci ciekawa panga
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    zrobie na pewno
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna43

    Pangi to ja się nie chyce, ale z inną rybą może być dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Taki obiadek z chęcią zjem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    dobry pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    super pomysł na obiad
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    ciekawa potrawka
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    fajny i ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    musi być pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna ta ryba

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !