Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

GRILLOWANA KANAPKA

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 1 sztuka
masło czosnkowe 1 łyżka
ser ementaler 10 dag.
cebula 1 sztuka
polędwica 15 dag.
pomidor 1 sztuka
olej do smażenia - -
papryka mielona - -
sól - do smaku
pieprz - do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: GRILLOWANA KANAPKA

Mięso przyprawić solą, pieprzem, papryką i usmażyć z cebulą na oleju. Po usmażeniu dodać starty ser. Bagietkę przeciąć na pół, posmarować masłem czosnkowym, podpiec na grillu. Na jedną połówkę bagietki położyć pomidora w plastrach, mięso, pomidora, przykryć drugą połówką bagietki. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna/kate1980 11.04.2011 17:22
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak