Sposób przygotowania

Fasolę białą dzień wcześniej namoczyć następnego dnia ugotować. Podobnie jak fasolkę szparagową. Pieczarki pokrojone obsmażyć na oliwie. Cebulkę z dymki podsmażyć na patelni a szczypiorek drobno posiekać. Paprykę pokroić w drobną kosteczkę. Ogórek na pokroić na plasterki. Wszystkie składniki wymieszać. Na patelni rozgrzać oliwę i wrzucić pokrojony w plasterki czosnek. Podsmażyć 2 minutki. Polać przygotowaną sałatkę oliwą z czosnkiem. Doprawić do smaku.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi być dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo odpowiada mi to połączenie składników.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !