Sposób przygotowania

Czekoladę musimy stopić w kąpieli wodnej , a potem wylej ją do miseczki i odkładamy aby zastygła. Żelatynę rozpuszczamy tak jak jest napisane na opakowaniu. Śmietanę ubijamy z cukrem pudrem i fixem , dodaj jogurt i tą wystudzoną żelatynę oraz likier miętowy . Z czekolady wycinamy serduszka przełóż je musem miętowym a przed podaniem powinniśmy ładnie udekorować listkami mięty

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    nie powiem musi być fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super mus
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super mus
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !