Sposób przygotowania

mieso pokroic w grubsza kostkę .cebule obrac i rowniez pokroić w kostkę.
mieso podsmazyc na oleju gdy nabierze zlotego koloru dodac cebule i smazyc calosc 10 min.nastepnie dodac koncentrat pomidorowy włoszcyzne suszona i przyprawę do gulaszu (ja daję ok 2 lyzeczki na taka ilosc) dokladnie wymieszac i jeszcze chwilę smazyc ..podlac przygotowanym z kostki rosolem warzywnym(ok 0.5l). gotować przez 15 min. (mozna zaęscić zawiesina z maki i wody ja nie zageszczalam bo ladny wyzszedł gesty)nie solić bo sam w sobie jest na tyle słony!!!!! podaje z ziemniaczkami i surówką !!!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ja lubię z ogórkiem konserwowym
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczny obiadek, często robię taki;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    robie pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    cudowne to mało powiedziane, mogłabym je zjadać codziennie, robiłam i polecam każdemu kto się zastanawia co dziś zrobić do jedzenia
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    cudowne to mało powiedziane, mogłabym je zjadać codziennie, robiłam i polecam każdemu kto się zastanawia co dziś zrobić do jedzenia
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    cudowne to mało powiedziane, mogłabym je zjadać codziennie, robiłam i polecam każdemu kto się zastanawia co dziś zrobić do jedzenia
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !