Sposób przygotowania

Grzyby pokroić, cebulę drobno posiekać. Na patelni z tłuszczem i 3 łyżkami wody dusić pod przykryciem grzyby wraz z cebulą. Powstały sos odparować, dodać sól i pieprz, dokładnie wymieszać. Przełożyć do naczynia żaroodpornego. Zalać śmietaną, bułkę tartą zrumienić na patelni i razem z serem posypać wierzch. Skropić masłem. Zapiec w piekarniku. SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Grzybki pychota.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    extra :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !