Sposób przygotowania

Ziemniaki wraz z selerami obrać i pokroić w kostkę. Selery trochę drobniej.
Cebulę posiekać. Filety rozdzielić na kawałki, włożyć do garnka, dodać ziemniaki, cebulę i selery.
Całość zalać kilkoma łyżkami wrzątku. Gotować pod przykryciem 0,5 godziny (jeżeli potrzeba uzupełniając wodę).
Przyprawić solą i pieprzem, dodać sok z cytryny i startą skórkę z cytryny. Całość delikatnie wymieszać, dodać śmietanę i razem podgrzać. Posypać zieleniną. SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !