Sposób przygotowania

parówki przecinamy na pół nacinamy wzdłuż nie docinać do końca aby mogły się trzymać i zarazem stać i wrzucamy na wrzątek i gotujemy chwilkę aby tylko się podgrzały rozkładamy na talerzach i dekorujemy według własnego uznania .

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Oczka okrągłe możemy zrobić z serka żółtego powycinać kółka od słomki i oczka w środku czarne z sezamu czarnego .
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    jak zwykle super
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    ciekawe;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    szkoda ze nie ma zdjęcia
  • 0
    original
    Opublikowano

    safcia

    swietny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !