Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ośmiorniczki z parówek cielęcych

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

paluszki cielęce
woda

Przepis i sposób przygotowania na: Ośmiorniczki z parówek cielęcych

parówki przecinamy na pół nacinamy wzdłuż nie docinać do końca aby mogły się trzymać i zarazem stać i wrzucamy na wrzątek i gotujemy chwilkę aby tylko się podgrzały rozkładamy na talerzach i dekorujemy według własnego uznania .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

safcia 11.07.2012 20:39
swietny pomysł
Emiliozo 30.08.2011 22:51
szkoda ze nie ma zdjęcia
m1monika 01.07.2011 09:04
ciekawe;)
ElizaT 08.04.2011 09:36
jak zwykle super
Margo1 17.03.2011 17:43
Oczka okrągłe możemy zrobić z serka żółtego powycinać kółka od słomki i oczka w środku czarne z sezamu czarnego .

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak