Sposób przygotowania

Ugotować makaron na półmiękko,odcedzić,zahartować i odstawić.W dużym rondlu,poszatkowaną kapustę czerwoną gotować 5 minut,odcedzić i wystudzić.Tak samo zrobić z białą kapustą.W dużej misce wymieszać makaron,czerwoną kapustę i pokrojone w kostkę jabłka.W drugiej białą kapustę ,szynkę lub boczek.W małej miseczce połączyć oliwę,cukier i ocet winny.Doprawić do smaku i polać każdą sałatkę,a następnie wymieszać wszystkie składniki razem i podawać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Nie robiłam jeszcze takiej
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    kolorowo
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    fajna , niespotykana...
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    dla mnie to też nowość !
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Lubię takie sałatki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    fajna propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ciekawa sałatka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !