Sposób przygotowania

Farsz:
ok 600g mięsa gotowanego
3cebule
sół, pieprz

Ciasto: Wszytskie składniki dokładnie wymieszać i ugniatać do uzyskania jednolitej masy, lecz ciasto nie powinno się kleić.

Farsz: Ugotowane mięso i przysmażoną cebulkę razem zmielić. Doprawić do smaku i dodać przegotowanej wody aby farsz nie był suchy.

Ciasto podzielić na pół każdą połowę rozwałkować, wycinać kółka, łyżeczką na środek nakładać farsz i skleić dobrze boki. Następnie ugotować w zasolonej wodzie do wypłynięcia na wierzch. Podawać razem z usmażoną cebulką.

Komentarze

  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Oj, na te pierożki jadę do Ciebie...
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    mmm przepyszne! :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kome

    uwielbiam pierogi
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    bardzo lubię pierogi
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    z mięskiem dawno nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pyszność
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    moje ulubione pierogi
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    pyszne
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    moje ulubione
  • 0
    10257115_10153256927827125_4985002753991463258_o
    Opublikowano

    Zdzisław

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pyszne pierogi,z mięsem bardzo lubię.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    z mięskiem jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Bardzo lubię pierogi z mięsem, nawet bardziej niż z owocami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !