Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser Euro 2012 według Agi

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kisiel truskawkowy
budyń śmietankowy
mleko
bita śmietana
kakao do posypania
biszkopty podłużne

Przepis i sposób przygotowania na: Deser Euro 2012 według Agi

W osobnych garnuszkach przygotowujemy kisiel i budyń.Jeszcze gorące przekładamy do ładnych szklanek warstwami na zmianę.:budyń,kisiel,budyń,kisiel.Ostatnią warstwą powinien być kisiel,bo na niego będziemy dawać bitą śmietanę.Zanim jednak udekorujemy bitą śmietaną deser musi wystygnąć(bo śmietana się rozpuści).W gotowy deser wkładamy podłużnego biszkopta i posypujemy kakao.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izka192 26.05.2012 10:00
Fajnie wygląda
calliope 27.11.2011 10:21
świetny pomysł :)
Wacław 21.10.2011 20:15
rewelacja !!!
romanrafal
romanrafal 09.09.2011 18:59
super
Mysiunia 17.08.2011 22:12
pyszny deserek:)
iza15 16.07.2011 23:48
fajny ten deser
anoosia 10.06.2011 16:38
bardzo ładne a czemu euro 2012?
kochanyptysiu 18.05.2011 08:54
ooooooo jak patriotycznie
Rybciia 11.05.2011 09:29
super się prezentuje
Grazyna0211 03.05.2011 09:55
fajny pomysł
Krystyna32 06.04.2011 20:12
rewelacja
Magdalena1110 31.03.2011 20:20
fajniutkie
Justyna Jussstiii 31.03.2011 13:56
super pomysł
aguus 18.03.2011 12:02
ciekawa nazwa:)
joanna77 17.03.2011 15:20
bombowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak