Sposób przygotowania

W osobnych garnuszkach przygotowujemy kisiel i budyń.Jeszcze gorące przekładamy do ładnych szklanek warstwami na zmianę.:budyń,kisiel,budyń,kisiel.Ostatnią warstwą powinien być kisiel,bo na niego będziemy dawać bitą śmietanę.Zanim jednak udekorujemy bitą śmietaną deser musi wystygnąć(bo śmietana się rozpuści).W gotowy deser wkładamy podłużnego biszkopta i posypujemy kakao.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    joanna77

    bombowe
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    ciekawa nazwa:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super się prezentuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    ooooooo jak patriotycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    anoosia

    bardzo ładne a czemu euro 2012?
  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    fajny ten deser
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pyszny deserek:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    rewelacja !!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    świetny pomysł :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    Fajnie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !