Sposób przygotowania

Seler pokroić w plasterki, natrzeć sokiem z cytryny i pozostawić na 20 minut. Pomidory sparzyć wrzątkiem, zdjąć skórkę i pokroić miąższ w plasterki.
Cebulę pokroić w kostkę. Układać w małej żaroodpornej formie warstwami cebulę, pomidory i plasterki selera. Każdą warstwę oprószyć solą i papryką. Na koniec polać jogurtem i piec pod przykryciem w piekarniku ok. 20 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    ciekawe jak smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    myślę że warto spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !