Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bryndza w folii

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bryndza 100 gram
oliwa
bazylia 1/2 łyżeczki
ząbki czosnku 2 szt.
folia aluminiowa
tymianek 1/2 (świeży)

Przepis i sposób przygotowania na: bryndza w folii

Ser podzielić na dwie porcje, ułożyć na kawałku folii, posypać ziołami i rozgniecionym czosnkiem, skropić oliwą. Folię ściągnąć u góry i zamknąć, zaginając brzegi. Piec ok. 8 minut w rozgrzanym piekarniku. Podawać w folii z pełnoziarnistym chlebem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 22.07.2012 23:48
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak