Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser pagoda

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto won ton kilka płatów
bita śmietana
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Deser pagoda

Podsmażyć won tony w głebokim oleju.Gdy sie ładnie przyrumienia,ostrożnie wyjać je z tłuszczu i osączyć na papierowym ręczniku.Na każdym płacie ciasta układać owoce i dekorować bitą śmietana.Nastepnie układać przygotowane warstwy jedna na drugiej,uważajac aby sie niepołamały.Na ostatnim won tonie niepowinno być ani owoców ani śmietany.Deser oprószyć cukrem pudrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 23.03.2011 12:53
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak