Sposób przygotowania

Pieczarki oczyszczamy, kroimy w drobną kostkę.
Cebulę również kroimy w kostkę. Pieczarki oraz cebulę dusimy na wolnym ogniu, aż pieczarki odparują cały płyn.
Następnie pieczarki oraz cebulę doprawiamy solą, pieprzem oraz kucharkiem.
Na każdym naleśniku układamy porcję farszu pieczarkowego, składamy naleśniki.
Następnie naleśniki panierujemy w roztrzepanym jajku oraz bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    wyglądają na smaczne i chrupiące:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    to lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !