Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka Cielęca

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbka cielęca 25 dag
cebula 2 sztuki
sól do smaku
pieprz do smaku
masł 2-3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka Cielęca

Cebulke drobno pokroić i dusić pod przykryciem na maśle. Następnie dodać cielęcą wątróbkę, pojrojoną w cienkie plasterki i smażyć 2 min. na silnym ogniu ze wszytskich stron. Zdjąć z ognia i oprószyć solą i pieprzem :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Buczo007 17.03.2011 19:10
uwielbiam wątróbkę :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak