Sposób przygotowania

ser rozkruszyć,włożyć do naczynia i postawić w ciepłym miejscu na kilka dni do zgliwienia.powinno się codziennie mieszać.gdy ser zaczyna się ciągnąć, nalezy go przesmażyć.stopic na patelni masło,włożyć ser i topić go,aż powstanie jednolita masa.posolić,dodać kminek (lub ulubione zioła), wlać rozbite jaja i dosmażyć,mieszając.masę wylać na zimny,głęboki talerz i zostawić do zastygnięcia.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    pyszne śniadanko :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    zdrowe i smakowite śniadanko :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa12

    super to jest
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !