Sposób przygotowania

Ser pokroić w plastry, opruszyć solą i papryczką, panierować w jajku i bułce tartej,
Smażyc na rumiano z obu stron. Podawać na liściach sałaty. Udekorować plasterkami ogórka i paseczkami papryki. Podać z sosem słodko kwaśnym Łowicz

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    super pomysł:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !