Sposób przygotowania

Mięso lekko zbić tłuczkiem. Na patelni rozgrzać oliwę usmażyć mięso z obu stron. Następnie mięso przełożyć do rondla, oprószyć solą i pieprzem, podlać odrobiną wody i dusić pod przykryciem około 15 minut. Na patelnię wlać wino, dodać kapary i śmietanę, gotować około 4 minuty, przyprawić do smaku solą, papryką, pieprzem i przyprawą maggi. Połączyć z mięsem i dusić około 5 minut. Podawać z ryżem lub makaronem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawy przepis :)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pychotka!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !