Sposób przygotowania

Białka ubić z 3 łyżkami cukru. Połączyć z żółtkami, mąką i proszkiem do pieczenia. Biszkopt piec 20 minutw temp.175 st.Odłożyć 3 połówki brzoskwiń, a pozostałe zmiksować. 8 łyżeczek żelatyny rozpuścić w odrobinie wrzątku. Jogurt wymieszać z reszta cukru. Połączyć z winem, żelatyną oraz ubitą śmietaną. Pozostałe 2 łyżeczki żelatyny rozpuścic w odrobinie wrzątku., wymieszać z musem brzoskwiniowym. Obie masy wylac na biszkopt, rozsmarować, schłodzić, na wierzch położyć brzoskwinie pokrojone na kawałki. Galaretke rozpuścić, polac owoce. Udekorowac płatkami migdałów i bita

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszny, puszysty tort
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszny, puszysty tort
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawy przepis...
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !