Sposób przygotowania

Kotlety rozbijamy i solimy z obu stron.słupki sera ukladamy na kotletach.Zwijamy w roladki tak, by nadzienie nie wypadło.Spinamy wykałaczkami.(ja osobiście nie spinam i mi sie nie rozwalaja)
Roladki zanurzamy w jajku roztrzepanym z ziolami prowansalskimi i pieprzem.Następnie obtaczamy w bułce tartej i układamy na patelni z rozgrzanym olejem.Smażymy z obu stron na złocisty kolor.
pycha !!!!!!! polecam

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo apetyczne roladki. Tak ładnie rumiane.
  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Pięknie wygląda!
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    to jest pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ładne takie złociutkie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    smacznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    jakie apetyczne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha, lubię takie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aneta30

    ładnie wyglądają :) ciekawe jak smakują ???
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    już widzę ten wypływający ser,pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !