Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta czerwona z rodzynkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 szt
rodzynki 100 g
cebula 1 szt
olej 1 łyżka
ocet
cukier
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta czerwona z rodzynkami

Kapustę posiekaj i zalej wrzątkiem. Gotuj przez ok. 10 min. Odcedź. Dodaj sparzone rodzynki, ocet, olej i przyprawy oraz pokrojoną w drobną kostkę cebulę. Całość wymieszaj.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 13.10.2013 13:37
Taka kapusta jest pyszna!
Ewelina38 11.01.2013 12:59
... z rodzyneczkami.... pyszna :)
Rybciia 13.06.2012 09:27
brzmi smacznie :-)
kate.500 11.05.2012 07:41
super polaczenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak