Sposób przygotowania

Żelatynę zalać niewielką ilością wody, a kiedy spęcznieje rozpuścić podgrzewając. Serek zmiksować z koniakiem, cukrem pudrem i waniliowym i polową śmietanki. Resztę śmietanki ubić na sztywno po czym wymieszać z masą serową. Połączyć z żelatyną. Cztery łyżki kremu rozsmarować na biszkopcie, posypując truskawkami. Zalać resztą kremu i schłodzić po czum polać gotową polewą.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pychotka
  • 4
    original
    Opublikowano

    tomek18

    no pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    jordi

    zapachniało latem/wiosną/słońcem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !