Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa rybna z chińskim sosem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bulion 300 ml
filet z morszczuka 1 szt
sos chiński 3 Łyżki
pomidor 1 szt
marchewka 100 g
seler naciowy 1 łodyga
przyprawa chińska szczypta
pieprz szczypta
sos sojowy 1 łyżka
fasolka szparagowa 1 garśc
krewetki 3 szt
natka pietruszki
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa rybna z chińskim sosem

Zagotować bulion, dodać marchewkę pokrojoną na cieniutkie plasterki, fasolkę szparagową, seler naciowy, pogotować 5 min i dodać rybę pokrojoną w kostkę, sos sojowy pomidor i sos Łowicz oraz resztę przypraw i krewetki, gotować na wolnym ogniu ok 20 min. posypać natką pietruszki i koperkiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 17.03.2011 16:35
przepisy i zdjęcia, że palce lizać;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak