Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do ruskich pierogów

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaki ugotowane 400 gram
cebula 3 szt
czosnek ząbki 1 szt
chili Prymat do smaku
boczek 50 gram
ser biały 500 (twarogowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do ruskich pierogów

Ziemniaki i cebulę mielimy przez maszynkę. Cebulę, boczek i czosnek kroimy drobno, a a następnie podsmażamy na patelni. Następnie wszystko mieszamy razem i doprawiamy przyprawami Prymat.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emiliozo 04.06.2012 07:53
moje najbardziej ulubione pierogi
Dorian 19.05.2012 20:48
super
olivka 03.08.2011 08:11
moje ulubione danie - pierożki ruskie
ronald88 05.07.2011 00:34
super
Kopiko1983 03.07.2011 09:49
Pycha!!!
Kopiko1983 03.07.2011 09:49
Pycha!!!
Kuchareczekjeden 31.05.2011 05:31
dobry taki farsz
AgaS10 27.03.2011 00:08
pyszne pierożki:)
kanu83 23.03.2011 13:28
świetny
rosik93 17.03.2011 21:45
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak