Sposób przygotowania

Wątróbkę zalać mlekiem i odstawić na 20 minut. Mięso rozciąć wzdłuż i rozbić tłuczkiem , formując plaster . Oprószyć solą i pieprzem , następnie wstawić do lodówki . wątróbkę osączyć , podsmażyć na 2 łyżkach oleju . oprószyć sola i pieprzem . Mięso z jednej strony posmarować rozgniecioną fetą , posypać połową posiekanego tymianku i orzechów . Na środku ułożyć w formie,podlać bulionem , piec ok 60 minut w 180 stopniach . Pod koniec pieczenia posypać resztę orzechów , a przed podaniem resztę ziół.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne pyszności....
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszna rolada
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    pewnie super sprawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    super
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    jadłam i polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Mojemu mężowi na pewno zasmakowałaby.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !