Sposób przygotowania

Kapustę pokroić w kostkę , usuwając głąb i nerwy , cebule w kostkę , marchew w paseczki , podsmażyć razem z cebulą na 2 łyżkach tłuszczu, włożyć do kapusty , dodać sól i posiekany czosnek , zalewamy winem i dusimy do miękkości pod przykryciem , zaś kiełbasę obsmażyć na pozostałym tłuszczu i włożyć do kapusty a pod koniec duszenia doprawić .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    lubię
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    lubię taką kapustę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !