Sposób przygotowania

Mięso dokładnie opłukać , natrzeć octem wymieszanym z miodem i łyżką oleju . Oprószyć solą i pieprzem . Dać do lodówki na ok 30 minut. Rodzynki dobrze opłukać i namoczyć w winie . Migdały usmażyć i obrać . Mięso dobrze usmażyć ze wszystkich stron a następnie przełożyć do naczynia żaroodpornego . Rodzynki dokładnie osączyć . Wino wymieszać z pozostałością po marynacie ., płynem podlać mięso . Piec w piekarniku ok 50 min w temperaturze 180 stopni . W połowie pieczenia dać do środka mięsa rodzynki i migdały .

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    Smaczność...
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    niezłe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    super
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    uwielbiam polędwiczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyśmienite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    ale bym zjadł takie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Danuta_Prorok

    spróbuję zrobić dziś na obiad:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    zrobilam zjadlam bylo pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    smile

    bardzo pyszne =)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacja;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    znakomite połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !