Sposób przygotowania

Mięso i parówkę kroimy w grubą kostkę , cebulę w plasterki wszystko połączyć w miseczce i na to sypiemy wszystkie przyprawy, mieszamy. Przykrywamy pokrywką i to ma się najpierw smażyć a potem jak puści sok to ma się dusić ok 10 minut . W nie wielkim garnku wlewamy litr wody jak się zagotuje wrzucamy kostkę a potem mięsko z patelni . Następnie posypujemy pieprzem kolorowym świeżo zmielonym . Przykrywamy i gotujemy dobrą godzinę . Na koniec dajemy koncentrat i zagęszczamy tłuszczem z mąką

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Wszelkie duszonki mile widziane
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Wygląda na taką smaczną ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawa , lubie łopatki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !