Sposób przygotowania

Masło utrzeć z cukrem na puszystą masę. Do utartego masła dodać pokruszone herbatniki, śmietanę, połowę kokosu, posiekane orzechy, aromat, kakao i sok z cytryny, dokładnie wymieszać. Z masy formować okrągłe kulki, obtaczać w pozostałych wiórkach kokosowych. Lekko spłaszczając, wyciskać na środku wgłębienie. Przybrać według uznania.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Żeby jeszcze ktos zrobił
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    Wspaniale się prezentują
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Musze kiedyś zrobić takie trufle.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne ciasteczka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    prezentują się przepysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    smakowicie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !