Sposób przygotowania

Jabłko obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Dodajemy jajko, mąkę, śmietanę, cynamon, cukier, proszek do pieczenia, szybko mieszamy widelcem na jednorodną masę. Smażymy na średnim ogniu na oleju. Odsączamy na ściereczce. Podajemy z kleksem kwaśnej śmietany, lub cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    super są
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    lubie takie szybki i smaczne dania :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    lubie takie szybki i smaczne dania :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !