Sposób przygotowania

Fasolę moczymy całą noc następnego dnia gotujemy ją do miękkości w tej samej wodzie , wrzucamy kostkę , przyprawę uniwersalną i do fasoli. Doprawiamy również pieprzem kolorowym świeżo zmielonym cebule podduszoną też dodajemy . Gdy fasolka będzie już miękka to dajemy już koncentrat i zagęszczamy tłuszczem z mąką . Podajemy z pieczywem lub ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    fajnie ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    fajnie ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam to danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam to danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !