Sposób przygotowania

Pierś z indyka moczymy, a następnie drobno kroimy. Tak przygotowane mięso smażymy na patelni, w międzyczasie doprawiamy je solą i pieprzem Prymat. Wszystko dusimy na małym ogniu. Po 15 minutach dorzucamy do mięsa cebulę. Od czasu do czasu dolewając wodę smażymy mięso, tak długo aż będzie miękkie. Pod koniec duszenia dodajemy przyprawę do sosów oraz liść laurowy. Całość zagęszczamy mąką. Smacznego.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    apetyczny
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    smaczniutki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    bardzo fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pycha:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszny indyczek...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    znakomity
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    apetyczny gulasz
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    PIOTR11

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !