Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, pokroić. Cebulę obrać, pokroić, poddusić na tłuszczu.
Kapary odsączyć, pokroić, wymieszać z odsączonym tuńczykiem, jajkiem na twardo, jajkiem surowym, cebulą oraz śmietaną, solą i pieprzem, wymieszać.
Ciasto pokroić na kawałki, na każdym ułożyć farsz, złożyć na pół i posklejać brzegi.
Na blaszce ułożyć papier, rozłożyć paszteciki, wierzch posmarować jajkiem rozprowadzonym z odrobiną wody.
Piec ok. 20 min. w temp. 190 st. C.

SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    ciekawe jak smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !