Sposób przygotowania

CIASTO: białka ubić z cukrem dodać żółtka a następnie wszystkie sypkie składniki tj. :mak (1 szkl.)wiórki kokosowe (1 szkl.) proszek do pieczenia(1 łyżeczka). Wszystko starannie wymieszać piec 20 minut w 180 stopniach (blachę wysmarować wcześniej tłuszczem i bułką tartą).
POLEWA: Przygotować wg przepisu krem Karpatka, do gotowego kremu dodać pokrojone ananasy.
Na wystudzone ciasto wyłożyć mas budyniową. Biszkopty namoczyć w soku z ananasów i kłaść je na masę
Całość polać polewą czekoladową i udekorować wiśnią lub rodzynką każdy biszkopt. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Hehehe- fajna nazwa
  • 4
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    fajne ciacho...dawno temu miałam przepis:)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pomysłowe
  • 5
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    dawno nie jadłam tego ciacha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    fajna nazwa i napewno dobry smak
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Pyszności:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo fajne jest to ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pyszności
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    nazwa pierwsza klasa ;-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszne ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Janek

    mmm fajne cycki:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    smaczne cyce
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !