Sposób przygotowania

Nóżki nacieramy solą, pieprzem oraz dużą ilością majeranku Prymat. Odstawiamy je na chwilę. Następnie wkładamy je do sezamu (najlepiej płynnego, należy dodać także odrobinę wody). I tak pozostawiamy ja na ok. 1 godzinę. Pieczemy je godzinę w 180 stopniach, aż skórka będzie widocznie zarumieniona. Podajemy z frytkami i ogórkami Smak

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetne:)mniam mniam:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    ale super danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !