Składniki:
oliwki | 10 dag. |
cebula | 2 sztuki |
mleko | 1/5 szkl. |
serek homogenizowany | 1,5 łyżki |
skórka z | 1/2 cytryny |
oliwa | 2 łyżki |
mięta | 2 listki |
bazylia | 2 listki |
pieprz | - do smaku |
chleb tostowy | 3 kromki |
anchois | |
ogórek | 1 sztuka |
oliwki | 10 dag. |
cebula | 2 sztuki |
mleko | 1/5 szkl. |
serek homogenizowany | 1,5 łyżki |
skórka z | 1/2 cytryny |
oliwa | 2 łyżki |
mięta | 2 listki |
bazylia | 2 listki |
pieprz | - do smaku |
chleb tostowy | 3 kromki |
anchois | |
ogórek | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: