Sposób przygotowania

Mięso pokroić,podsmażyć na oleju i wrzucić do garnka.Całość zalać wodą,dodać liście laurowe,kostki rosołowe,kostkę do mięs,kucharek i pieprz do smaku.Dodać pokrojoną w kostkę cebulę.Gulasz gotować pod przykryciem do chwili,aż mięso będzie bardzo miękkie.Pod koniec gotowania gulasz zagęścić zawiesiną sporządzoną z wody i mąki.
Podawać z kaszą jęczmienną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Wyglada smacznie, a podany z kasza jęczmienna, to duet idealny.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mala

    świetne
  • 1
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    jak dla mnie troszke tłusty bo na oleju,,ale wygląda smacznie :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika12

    luksio
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pacia

    dobry gulasz-to super sprawa
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    uwielbiam gulasze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !