Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo, po przestudzeniu kroimy je w kostkę.
Kapustę szatkujemy, pozostałe warzywa kroimy w kostkę. Wszystko razem mieszamy i dodajemy do nich tuńczyka oraz kukurydzę (odlane!!). Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    tuńczyka z pekińską jeszcze nie jadłam, a brzmi znakomicie;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczna!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajna sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zdrowa jest sałatka z tuńczykiem polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !