Sposób przygotowania

Pieczarki z cebulą dusimy na wolnym ogniu. Zostawiamy do ostygnięcia. Kajzerki przekrawamy na pół. Nakładamy farsz i posypujemy startym żółtym serem. Wkładamy do rozgrzanego piekarnika. Pieczemy ok. 5 minut aż będą chrupiące. Przyprawiamy keczupem.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Na zapiekankę pod pieczarki możemy również położyć plasterek wędliny :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Wyglądają bardzo apetycznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam takie :)
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Uwielbiam...
  • 5
    original
    Opublikowano

    plocia

    ja wolę bez cebulki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    cichor

    pysznie wyglądają :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Czasem robię takie zapiekanki, tylko bez cebuli :) bardzo fajna sprawa.
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ja też czasami takie robię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !