Sposób przygotowania

KAPUSTĘ PEKIŃSKĄ-UMYĆ I
DROBNO POSZATKOWAĆ
UMYĆ I OBRAĆ ZE SKÓRKI ZIELONY OGÓREK
POKROIĆ W KOSTKĘ,
OGÓREK KISZONY RÓWNIEŻ W KOSTKĘ
POMIDOR UMYĆ POKROIĆ W KOSTKĘ
CEBULĘ DROBNO POSZATKOWAĆ
MARCHEWKĘ UMYĆ, OBRAĆ I
ZETRZEĆ NA TARCE.
POR POKROIĆ W DROBNE PLASTERKI
JABŁKO OBRAĆ I ZETRZEĆ NA TARCE
WSZYSTKIE SKŁADNIKI WYMIESZAĆ

ŚMIETANĘ DAĆ DO OSOBNEGO
NACZYNIA I WYMIESZAĆ
Z 1 ŁYŻKĄ OLEJU, SOLĄ I PIEPRZEM
I DODAĆ TAK PRZYGOTOWANY SOS
DO WARZYW-WSZYSTKO WYMIESZAĆ
PRZYOZDOBIĆ PLASTERKAMI OGÓRKA

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Maryś1

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacyjna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !