Sposób przygotowania

DO POKROJONEJ KAPUSTY PEKIŃSKIEJ DODAJEMY PUSZKĘ KUKURYDZY, DROBNO POSIEKANY CZOSNEK I WSZYTKO PRZYRZĄDZAMY 2-3 ŁYŻKAMI ŚMIETANY. WSZYSTKO DOKŁADNIE MIESZAMY.MOŻNA PRZYPRAWIĆ ODROBINĄ SOLI. SAŁATKA JEST DOBRA DO OBIADU.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    brzmi ciekawie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    tez taka robie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    fajna:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    super ;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    zdrowa i pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    oo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    lubię i też taka robię
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    smaczna sałatka
  • 3
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    ale raz robiłam ten przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !